WONDER`S ALD

ODOTUSLISTA/VARAUS

Odotuslista / pennun varaus:

Ennen kuin suunnittelet pennun hankintaa, kannattaa tutustua rotuun, esim. käydä Suomen Australianlabradoodle ry:n rotutapaamisissa ja sen kautta testaamassa mahdollista koira-allergiaa. (Meille ei voi tulla testaamaan allergiaa koska meillä on yksi koira joka ei ole niin allergiaystävällinen kuin Ald). Järjestämme kuukausittain taapaamisia meidän pihalla.

Kun otat yhteyttä meihin, kerrothan viestissäsi mahdollisimman paljon itsestäsi, perheestäsi ja harrastuksistasi, koirakokemuksestasi, mitä haluaisit harrastaa koiran kanssa ja ennen kaikkea minkälaisen kodin voisit tarjota pennulle.  

Rotu on jalostettu opas/terapiakoiraksi….on älykäs, vaatii paljon aivotyötä ja liikuntaa. Koiran kouluttamisella ja sosiaalistamisella on suuri merkitys. 

ALD:n kouluttaminen on hauskaa ja mielenkiintosta, pennut ovat mieltymishaluisia ja haluavat olla mukana kaikessa, katsekontakti opittu jo pentulaatikossa, ovat kaikesta kiinnostuneita ja innokkaita oppimaan uutta !

Tapaamisen/vierailun jälkeen kannattaa tarkkaan miettiä…

Oletko valmis sitoutumaan elämään erittäin ihmisrakkaan koiran kanssa joka tarvitsee säännöllistä turkinhoitoa, laadukasta ruokaa, koulutusta, liikuntaa ja yhdessäoloa noin 15 vuotta eteenpäin ?

Tarkan mietinnän jälkeen voit laittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta. 

Kun olet täyttänyt pentuhakemuksen (yhteydenottolomake ei ole pentuhakemus!) ja se on hyväksytty voit liittyä jonoon maksamalla varausmaksun 400 euroa, vähennetään pennun hinnasta. 

Tämän jälkeen:

Kun jono etenee ja pentujen synnyttyä sinulle ilmoitetaan kuinka monta pentua syntyi, minkä värisiä ja mitä sukupuolta ovat.

Pentujen kuvia ja videoita päivitetään pentueen omaan FB ryhmään viikoittain.

Pentujen sosiaalistaminen aloitetaan jo muutaman viikon ikäisenä.

Pentuja saa tulla katsomaan kun ovat 5-6 viikkoa.

Eläinlääkäri tulee käymään meillä, kun pennut ovat 6 viikkoa (pentutarkastus+sirutus).

Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä.

Meihin voi aina olla yhteydessä, autamme mielellämme kaikissa rotuun/pentuihin liittyvissä asioissa.

3 viikkoa vanha pentu tottuu telkkarin ääniin....kaikki sujuu hyvin kunhan lähellä saa olla.